torstai 16. kesäkuuta 2011

KYH 10-15 ja valmiita

Välillä iski "neuloosi" ja oli pakko saada jatkaa Kyhäilyä neuleiden merkeissä. Aloitettuna on:

10. Revontuli-huivi
11. Lasten sukat vihreän kirjavasta kirpputorilangasta
12. Laku-Pekka patalappu
13. Prinsessaneule-sukat naiselle
14. Poika-apina
15. Toinen poika-apina

Maija kuvassa ei kuulu Kyh-töihin.

Ajattelin panna apina-tehtaan kesälomille, vaan eipäs onnistunut. Juuri laitoin Saksaan 10 apinaa ja samantien tuli tilaus 11 uudesta apinasta . No, hyvähän se vain on , että tilauksia tulee ja täytyy takoa rautaa niin kaun kuin se on kuumaa.


Kyh-apinat 5, 6 ja 8 tuli jo valmiiksi. Siinä se on nyt Alpiino-apina, luonnossa se on oikeastaan paremman näköinen, kuin kuvassa.




Neuloosin aikana sain valmiiksi myös nämä lasten sukat, Kyh 2.




Ihanat unikkonikin kukkivat jo. Yöllä aukaisi kukkansa ja seuraavana päivänä aurinko poltti ne jo ihan pilalle. Sitten tulikin rankkasade ja hakkasi loputkin maahan. Kerkesimpä sentään yhden aamun niitä ihailla.




Kuumuus taisi sulattaa minultakin aivot, sillä lupauduin kahdeksi kuukaudeksi kirpputorille töihin ja aloitin viime maanantaina. En ole kuitenkaan "aikuisten oikeesti töissä", vaan työelämänvalmennuksessa. Niinpä, kun koko ikänsä on toiselle palkkatyötä tehnyt ja eläke häämöttää parin vuoden päässä, niin silloinhan sitä pitää mennä työelämänvalmennukseen. Rahallisestikaan siitä ei ole minulle senttiäkään hyötyä, ainoastaan kipeät jalat ja selkä. Kirpparilla on kuitenkin mukava olla töissä, joten kyllä se piristystä tuo elämään. Kunhan nyt jalat vaan kestäis sen seisoskelun. Käsitöiden tekoa se kyllä hidastaa, mutta onhan sitä aikaa sitten taas syksyllä.




Blogimaailmassa näyttää olevan hyvin hiljaista näin kesä-aikaan, mutta käyn kyllä kurkkimassa sivujanne, vaikka en aina kommentoisikaan.


Kiitos teille taas kommenteistanne, on ne vaan niin mukavaa luettavaa :)

21 kommenttia:

  1. Kivoja KYHejä sinulla:)
    Nuo apinat on aina vaan yhtä suloisia <3
    Unikot on kauniita, meilläkin niitä pihassa parissa kohdassa kasvaa.
    Mukavaa kesää sinulle ja tsemmpiä selälle ja jaloille kirpparilla seisoskelusta!

    VastaaPoista
  2. Alpiino-apina on oikein suloinen tummien tyttöystäviensä kanssa.

    Vaikka on kesä ja vaikka on toisinaan kiire niin sun blogin mää ainakin aina käyn lukemassa. Aina ei oo aikaa kommentoida, mutta luettu on.

    VastaaPoista
  3. Kivoja töitä ja apinat ei petä koskaan! Ne on aina niin sympaattisia.

    VastaaPoista
  4. Ihania apinoita! Tuo Alpiino-Alpi n kyllä aikas suloinen :-)

    Hyvällä mallilla ovat sinun KYHäilysikin.

    Hauskaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  5. Olenko yhtään oikeassa siinä, että myyt niitä apinoita liian halpaan hintaan...? Itsekin omia töitään myyvänä ihmettelen tätä hinnoittelun hankaluutta lähes joka kerta. Onko kivampi tehdä määrällisesti paljon ja halvalla - vai vähemmän, mutta kunnolliseen hintaan. Olen jo muutaman kerran kirjoittanutkin, että haluaisin kans saada myyntiin noita apinoitasi.

    Muistathan, että hyvät työkengät on seisomatyössä toooosi tärkeät? Vaikuttaa paljon selän asentoon ja jaksamiseen.

    VastaaPoista
  6. Ihana tuo alpiinosikin:) Ja mukavia työpäiviä.

    VastaaPoista
  7. - Piiiitäähän sitä työelämään valmentautua, kun eläkkeelle jää, hihihihiiii. No, on siinä ainakin piristystä päivääsi, jos muuten jaksat, minäkin olen jotain tuollaista ajatellut, kun eläkkeelle jään.
    - Apinasi ovat yhä edelleen ihania ja minäkin olen suunnitellut vielä ainakin kahden apinan lisätilausta, mutta siitä sitten myöhemmin.

    Helteitä,
    terv.: Tainaf

    VastaaPoista
  8. On se kyllä tosi söpö tuo albiinoapina!
    Eikös se ole kuitenkin ihan kiva olla siellä kirppiksellä, näkee ihmisiä ja saa hypistellä ihania tavaroita :) Se olis ainakin minulle unelma-ammatti!

    VastaaPoista
  9. Onnea vaan työelämävalmennukseen! Eihän sitä tiedä, vaikka tulisi edukkaita lankoja tms. vastaan...
    Ai kun taas olet tehnyt noita ihanoita apinoita! Kyllä ne on södejä. Ja ainakin mulle laittamiesi saajat ovat antaneet apinoillensa parhaat nukkumapaikat vierestään, eikä hoitopaikkaan aamulla suostuta lähtemään ilman apina-seuralaisia:D
    Paljon olet myös KYH-äillyt..

    VastaaPoista
  10. Alpiino-apina on vallan mainio kaveri, ja tytöt niin sievät vaaleanpunaisissa mekoissaan :) Minulla on oli lapsena erittäin rakas apina Api (tehdasvalmisteinen), joka oli keltainen ruskeilla käpälänpäillä ja muistutti malliltaan hyvin paljon sinun ihanuuksiasi. En lakkaa ihastelemaasta apinakuviasi, enkä tuota meidän piirongin päällä istuvaa kaveria!!

    VastaaPoista
  11. Apina-fani ei kyllästy näihin tuotoksiisi, joten lisää vaan kuvia, kun uusia valmistuu. Tsemppiä ja terveyttä kirpparityöhön! Ja käyhän kesälläkin kylässä Mielen Lumossa!

    VastaaPoista
  12. Kyllä se sinun apinatehdas jaksaa uusia ystäviä synnyttää. Kiva tuo valkoinen :))
    Mukavaa kesän jatkoa !

    VastaaPoista
  13. Taidanpa yllàttàà sinut siellà kirppiksellàsi!

    VastaaPoista
  14. Käyn täällä vähän väliä katsomassa näitä apinoita. En malta odottaa että saadaan pieni valkoinen poju ja sen tyttökamu kotiin! Oot kyllä hurjan taitava!

    Pakko vaan sivukommentoida tota yhtä kommenttia sen verran, että kyllä näistä apinoista rohkenisi vähän enemmänkin pyytää. Jos en olis tällä hetkellä kituutteleva kotiäiti, niin maksaisin jo suoraan sulle näistä extraa. Ehkä mä sit keksin sulle jotain muuta sen 13 euron lisäksi. Jonku pikku yllärin. :)

    VastaaPoista
  15. Upeanväriset unikot, sentään kerkisit ne ikuistaa ennen kuin sade vei. Sama juttu pionien kanssa, meillä on runsaasti isoja nuppuja puhkeamassa. Nekin ovat hetken lapsia, yleensä seuraavana päivänä puhkeamisesta sade painaa ne maahan :/

    VastaaPoista
  16. Tosi mukavia KYH töitä sinulla on tulossa.
    Apinat ne jaksaa ihastuttaa.
    Eikä sitten tuhlailla "aarteisiin" siellä kirpparilla.

    VastaaPoista
  17. Maija taitaa olla KYH-töiden virallinen valvoja. Hyvässä mallissa ovatkin sun hullutukset. Aika hullulta kuulostaa myös tuo työelämävalmennus... Muistaakseni kuitenkin tykkäsit olla siellä kirppiksellä töissä joten voimia ja jaksamista sinne.
    Minäkään en ole viima viikkoina kovin paljoa blogeja ehtinyt lueskella, saati kommentoida mut nyt on loma ja sataa viikon joten aikaa on.

    VastaaPoista
  18. Olen suurtakin suurempi apinoidesi fani! Ne on kerta kaikkiaan niin hauskoja. Ihanaa on myös se, että ovat Saksassakin huomanneet, miten upeita teet!

    VastaaPoista
  19. Hyvää kesää sinulle :-) Minäkin häiritsen rauhaasi ja piipahdan silloin tallöin katsomassa aikaan saannoksiasi, vaikka en aina kommenttia jätäkään. Rauhallisen kiirettä pitää vettä odotellessa, meillä ei ole satanut koko kesänä muualta kuin kastelukannusta :-D

    VastaaPoista
  20. Kyllä Sinun apinasi ovat sitten ihania! Ja myös muut KYH jutut hauskoja.

    VastaaPoista
  21. Nämä apinat. Oi oi oi. Niistä ei voi kun tykätä, ja kovasti. Niin veikeitä ne on. Tsemppiä töihin!

    VastaaPoista