lauantai 29. tammikuuta 2011

Ystävyydestä

Taina, (se myssymimmi Oulusta), muisti minua herkällä kortilla.
Toivottavasti teksti näkyy kuvaa klikkaamalla.
Siinä on niin kaunis tarina, että ajattelin kehystää sen seinälle sänkyni viereen.
Minä en itse ole kovin uskovainen, mutta kyllä tämmöiset lähetykset pistää miettimään. Aikaisemmin ei ole tullut näitä asioita ajateltua, nyt on mielessä käynyt useammankin kerran. Johtuu varmaan paljoltakin teidän blogiystävien toivotuksista. Ei se ole yhtään huonompi asia välillä miettiä näitäkin asioita.
.....
Muutenkin on ystävyys-suhteet joutuneet nyt päivityksen alaisiksi. Hädän tullen sen näköjään saa huomata, kuka on tosi ystävä, kuka haluaa olla ystävä vain silloin, kun kaikki on hyvin. Muutama ystävyys-suhde on viilentynyt, mutta tilalle on tullut enemmmän uusia HYVIÄ ystäviä.
....

Mieltä on ilahduttanut myös tämä Lilalta saatu paketti, jonka voitin hänen arpajaisistaan.
Minulla ei ennestään ollutkaan silmukkamerkkejä, vaan olen käyttänyt vanhoja hakaneuloja. Onhan nämä nyt paljon kauniinpia :) Nuo lukolliset ajattelin kyllä käyttää osana erästä kaulakoruani, johon ne sopivat täydellisesti. Siinä ne on paremmin näkyvillä ja muidenkin ihasteltavana.
Kiitoksia paljon Lilalle,oli mieluinen paketti.
Onhan minulla näitä hoitajia kotona. Tässä Armas ja Maija kerrankin sovussa. Koko ajan saa vain varoa, etteivät hyppää suoraan mahan päälle. Se voisikin sattua tosi paljon. Hoidoista huolimatta hiukset on muuttaneet väriään. Minusta on tässä muutaman viikon sisällä tullut harmaa hapsinen. Ei väliä, en viitsi enää värjätäkkään.Tytärkin hemmotteli äitiä tekemällä elämänsä ensimmäiset Runebergin-tortut. Minä en itse ole tehnyt niitä koskaan. Nuo kolme suurta oli minulle, hän söi vain tuon pienen. Kyllä olivat maistuvaisia :)
...
Ihanan paljon on nykyään ollut kävijöitä ja kommentoijia blogissani. Kiitos kaikille , käyn täällä kyllä päivittäin kurkkimassa, vaikka ei mitään kirjoitettavaa olisikaan.
Kirjoittelemisiin !!!!
19 kommenttia:

 1. Etpä arvaa, kuinka paljon minäkin olen sinua miettinyt ja harmitellut, kun on ollut turhan kiire itsellä. Huono ystävä siis.

  Voin kuvitella millaista sinulla on siellä ollut. Minut on leikattu kahdeksan kertaa erilaisin seurauksin ja pahinta oli silloin, kun pieni poikani soitti minulle sairaalaan, että hänellä on nälkä. Lastenhoitaja nukkui iltapäivään ja mies oli jo poissa.

  Ei muuta kuin torttuja popsimaan. Hienon näköisiä. Itse en edes yrittäisi tehdä.

  Iso halaus täältä suunnalta.

  VastaaPoista
 2. Tämä teksti on todella puhutteleva ja lohdullinen! Hyvin se näkyikin, kun klikkasin kuvaa, vaikka tiesin kyllä ennestäänkin, kun kortti on tuttu.

  Ajatukseni poikkeavat usein luonasi ja enkeleille olen puhunut sinusta ja pyytänyt heitä avuksesi. Ja terveisesi Tainalle olen välittänyt.

  VastaaPoista
 3. Toipumista Sinulle! Nyt pitäisi olla jokin taikasauva , jolla taikoisin auringonpaistetta, sillä meillä ainakin sataa silkkaa puurovettä. Noin suuren leikkauksen jälkeen toipuminen vie aikaa. Halauksia!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun voitto kelpasi:) Nuo avattavat käyvätkin hyvin koruiksi. Me kuopuksen kanssa värkätään milloin minkäkinlaisia merkkejä, milloin koruiksi milloin silmukkamerkeiksi. Ja kuopus teki hyvän keksinnön, jätti lukon jälkeen ison lenkin, niin että sitä silmukkamerkkiä voi käyttää sekä kiinteänä että avattavana:)
  Hali täältä sinulle:)

  VastaaPoista
 5. Liikuttavan kaunis teksti tuossa kortissa.

  Kissatkin ehkä vaistoavat, että nyt pitää olla sovussa.

  Onpa hyvä keksintö paistaa Runebergin-torttuja posliinikupeissa, kun paperivuoissa ne vain kuivuvat.

  Paljon paranemisvoimia!

  VastaaPoista
 6. Voi kun olet saanu Tainalta ihanan herkän kortin.<3
  Minunkin ajatuksissani ,käyt päivittäin. Voimia ja paranemista toivottaen.

  VastaaPoista
 7. Teksti on tosi kaunis ja kyyneleet tulivat taas kerran silmiin sitä lukiessa.

  En minäkään ole koskaan leiponut Runebergin torttuja, mutta ehkä joskus vielä kokeilen. Nuo näyttävät tosi hyviltä.

  Paranemista edelleen toivottelen.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, että sinusta pidetään hyvää huolta.Paljon lämpimiä ja parantavia ajatuksia sinulle.

  VastaaPoista
 9. Minulla oli tuo Jalanjäljet-tarina aikoinaan julisteena seinällä lukioiässä, samoihin aikoihin tein tuon tarinan pohjalta laulunkin. Mihin lie pöytälaatikkoon sekin laulu hautautunut (varmaan samaan, minne kaikki muutkin senaikaiset tekeleet). Kyllähän nämä elämän käännekohdat ja pysähdyksen hetket yleensä vievät ajatukset monenlaisten kysymysten äärelle. Jaksamista sinulle!

  VastaaPoista
 10. Voi, älä peitä hienoa harmaata. Olen itse odottanut charminalkuja, mutta ei, ei tule pah...
  Itsetutkiskelu on aivan tervettä välillä, se ei tarkoita että pitää kirkossa istua ja kuunnella tuomiopäivän uhkia. Sen voi tehdä muutenkin :)

  VastaaPoista
 11. Kaikkea hyvää sinulle, voimia ja jaksamista! :)

  VastaaPoista
 12. Tuo jalanjäljet runo on tuttu ja ihana!
  Voimia sinulle ja toipumista! Itsekin on tullut leikkauksia koettua.

  VastaaPoista
 13. Ihana kuulla että toipumisesi leikkauksesta on mennyt kaiken kaikkiaan hyvin. Pidän peukkua että yllätyksiä ei ilmaannu ja tulehduskin asettuu.
  Hyvän näköiset tortut olet saanut.

  VastaaPoista
 14. Kaunis on teksti kortissa. Ne ystävät jotka nyt katosivat eivät oikeita ystäviä olleetkaan, joten älä heitä mieti. Anna itsellesi aikaa paranemiseen, yritä pitää mieli positiivisena ja laiskottele oikein kunnolla..vaikka isojen leikkausten jäljiltä muistan itsekin että laiskottelu ei kipeänä ole ikinä ollut kivaa :)
  Voimia ja jaksamista!

  VastaaPoista
 15. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 16. Voimia sinulle paranemisiin Sude ♥
  Tuo ylin kortti on tuttu minulle, hiukan vain toisenlainen, pidän sitä kirjamerkkinä ja se on koskettava:)
  Kissa kortti on ihana ja entäpä nuo kissat, siinä yhdessä, kyllä ne alkaa tottua viimein, luulen ♥

  Herkullisia leivonnaisia, minä ostin eilen kaksi en syönyt itse, vaan mies nautti niistä :/

  Levollista sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 17. - Voi kauhea!!! Noin paljonko ihania kannanottoja se minun vaatimaton korttini sai aikaiseksi. Olen ihan liikuttunut, minäkin. Ja, että ihan tauluksi - -
  - Tuota tekstiä kannattaa kyllä lukea, vaikkei uskovainen olekaan. Olen itsekin sitä lukenut, kun elämä on potkinut, vaikka olenkin tosi "suruton" tai oikeastaan, näin jälkeenpäin ajateltuna ja toisten asioista kuulleena, elämä ei ole minua potkinutkaan, - - vielä - -
  - Se on totuus, että "ystävät" kaikkoavat, jos ei koko aikaa jaksa olla antavana osapuolena, mutta TOSI YSTÄVÄT jäävät.
  Voimia,
  halauksin,
  - taina-

  VastaaPoista
 18. Kiitos Sude, ja toivotaan, että onni potkaisee ♥

  VastaaPoista
 19. En ole mielestäni itse omia ystäviä hädässä jättänyt tai unojhtanut mutta haluan puolustaa niitäkin jotka "unhohtavat" sillä luulen, että eivat ole unohtaneet he sittenkään-hekin mahdollisesti sydämessään ajatelevat sinua ja toivovat sinulle parasta mutta vakava sairaus hämmentää heitä eivatkä he oikein tiedä miten lähestyä.
  En tiedä olenko naiivi, mutta uskon että useimmat ihmiset ovat kuitenkin hyvää takoittavia.

  VastaaPoista