maanantai 13. joulukuuta 2010

Äiti plokkaa

Eilen päätin, että nyt loppu jouluhössötys ja tehdään vain mitä huvittaa. Niinpä tämän päivän vain istuskelin ja askartelin enkeleitä. Kyllä näitten kanssa saa tuhraantumaan koko päivän :) Ajattelin kauhistuttaa paria ystävääni antamalla heille tämmöisen joulutervehdyksen :)

Tytär onnistuu aina näpsimään minusta niin "kauniita" kuvia. Tämän kuvan nimi on kuulemma:"Meidän äiti blokkaa". Juu, ja askartelee ja neuloo samalla :) Täytyis kai lopettaa välillä ja ruveta siivoomaankin. Vaan mitäs väliä, kun ollaan tytön kanssa kahdestaan joulu.


...........

Anonyymin kommentti :

"Jep jep, en oikein osaa päättää kumpi kuvista on kauniimpi ;)",

herätti täällä meillä suurta hilpeyttä. HAHAH. Hyvin oivallettu :D:D:D.

Kiitos kommentista ja kiitos muillekkin kommenteista.

10 kommenttia:

 1. Varmaan meiltä saisi myös tuollaisia kuvia, mutta porukka tietää, että minen kuviin halua:)

  VastaaPoista
 2. Jep jep, en oikeen osaa päättää kumpi kuvista on kauniimpi ;)

  VastaaPoista
 3. Sinulla on niin kivoja juttuja aina täällä, että vierailtuani, tulee ihan iloinen mieli.
  Minäkin olen jättänyt jouluhössötyksen vähemmälle. kynttilöitähän poltellaan hämärässä.

  VastaaPoista
 4. Sama täällä, kasoja syntyy ja pitäisi ruveta siivoomaan, mutta jostain syystä on aina jotain kiinnostavampaa tekemistä. Joulun eteen ei kyllä tule tikkua ristiin pistettyä, ei oikein kumpikaan miehen kanssa olla jouluihmisiä. Kynttilöitä on pimeänä vuodenaikana kiva poltella.

  VastaaPoista
 5. Täällä menee samoin; ei "kerkiä" siivoamaan kun on niin paljon kaikkea kivaa mitä tekee mieli tehdä! Nyttenkin vanupussi nurkassa, ompelukone esiinkaivettuna, virkkuutyö pöydällä, matonkuteita lattialla ja jo matoksi muodostumassa, kaavoja pöydillä, helmiä pöydällä.... tätä listaa vois vielä hetken jatkaa :)

  VastaaPoista
 6. Joulu on pelastettu kun kävin täällä. Enkeli saa olla erilainen, kakku onnistuu jos onnistuu ja mamma vain bloggaa. Huh kun helpotti.
  Maa mataa omaa vauhtiaan, joulu tulee ja menee, minäkin istun koneella ja teen mikä hyvältä tuntuu.
  Kiitos :-)

  VastaaPoista
 7. Pitàiskòhàn...? Siis tehdà jotain Hyòdyllistà tààllà lemmikkien (pòlykissojen) valtakunnassa. Enpa taida viitsià. Siispà tàmàkin mutsi vaan plokkaa - ja keittàà samalla aamupuuroa. Hengen ja vatsan ravintoa.

  VastaaPoista
 8. Niinpäs ne tyttäret näpsäilee oikein edustavia kuvia.. yleensäkkin. HIH Mutta tärkeintähän onkin että tulee todistettua miten monipuolinen touhuaja tuo äitini onkaan ;)

  VastaaPoista
 9. Minusta on kaikki kuvat takaapäin, kun olen kieltänyt : ). Miten se olikaan "edestä kuin Esa Pakarinen, takaa kuin Tauno Palo" .

  Kiva nähdä sinut bloggailemassa : )

  VastaaPoista