tiistai 21. syyskuuta 2010

Kehtaako kertoa

Kehtaakohan edes kertoa, että voitin taas blogi-arvonnassa :)

Tänään tuli paketti Lankaluolasta ja mikä paketti. Erilaisia hienoja lankoja, kauniit bambupuikot
ja ihana kerroslaskuri. Varsinkin tuo sinikirjava Paletti-lanka on oikein minun lempiväriäni, eikä hassumpia ole nuo muutkaan. Raaskinkohan tehdä näistä mitään, vai pidänköhän ne vain hypistelylankoina :) Minulla harvoin on tämmöisiä hienompia lankoja ja täytyy tarkkaan harkita, mihin ne raaskii tuhlata.

Kiitos oikein paljon Lankaluolan Marikalle.

......

Sitten se toinen juttu.

Hanna tilasi kolme virkattua apinaa ja lopultakin sain ne valmiiksi. Jätin ne vielä odottamaan lankakorin päälle, koska en ollut vielä kuvannut niitä. Eipä sitten tarvinnutkaan kuvata.

Viime yönä joku kissoista oli esittänyt haisevan vastalauseensa muuton vuoksi. Eihän tuo kissanpissan haju lähde millään, vaan jouduin kantamaan kasan lankoja ja apinat roskikseen. Teki kyllä mieli vääntää joltakin niskat nurin, mutta se jäi silti uhkailun asteelle. Syyllisestä kun ei ole varmuutta, mutta epäilen kyllä Maijaa. No, kaatuuhan niitä valtamerilaivojakin, tämä oli vielä pikku juttu.

Onneksi Hanna antoi lisä-aikaa ja yritän saada uudet apinat valmiiksi niin että ehtivät joululahjoiksi.

Ensi viikolla päästään varmaan jo takaisin kotiin, niin pääsee sekä kissat että emäntä rauhoittumaan.

17 kommenttia:

  1. No voi ryökäleen katit!!! Nauras kun uskaltais, mutta vahinko on niin suuri (minun mielestäni ainakin) etten kehtaa. Mutta sait hienoja lahjoja taasen. Jos minulla olis arpatuuria, voisin osallistuakin, mutta ei, ei ole ei hihihi...

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi, mikä vahinko! Kissan pissan haju on kyllä jotain sanoinkuvaamatonta.

    VastaaPoista
  3. Kyllä kissat on arvaamattomia...ties mitä niitten mielessä aina liikkuu...mutta ihania silti :)
    Meillä muutto on vasta edessäpäin.

    VastaaPoista
  4. Voi surku, mutta mielipide muutosta tuli ilmaistua nyt kaikille. Arvaappa, miksi en näiden pikkukissojen kanssa kyläile missään? Juh, Soodi ei tykkää matksutaa, eikä uusista paikoista. Harmittaa kyllä puolestasi, tuo suuri työmäärä, mikä meni hukkaan.

    VastaaPoista
  5. Sehän piristää päivää, kun voittaa arvonnassa. Harmi, kun kissa pissasi apinan ja lankojen päälle. Joskus aikoinaan, olin kylässä yhden mummun luona. Uusi talvitakkini oli tuolilla tuvassa ja mummun kissa kävi pissaamassa mun takin päälle. Äkkiä vaan kotiin ja takki pesukoneeseesn, niin saatiin haju pois takista.:))

    VastaaPoista
  6. Voi kiitos Sude! Posti toi juuri allaolevat sukat tänne Saloon. Sulla on suuri sydän:-)

    Kyllä varmaan lievasti sanoen otta päähän pilalle pissatut apinat. Sissi-kissa aikoinaan inhosi yhtä boyfriendiä niin et pissas aina mun sänkyyn kun tyyppi ilmestyi meille. Kyllä kissat tietää...tosin luulis niiden olevan fiksuja ja ymmärtävän sen, ettei ees taas muutto ole sun (eikä apinoiden) vika!

    Mulla on muuten tuosta samaisesta sinisestä Minipaletista neulottu huivi harteillani just nyt:-)

    VastaaPoista
  7. Etikkaa, etikkaa, enemmän etikkaa...
    Kysyit etikkakylvystä ja minä olen etikkahullu ja paasaan etikka-asiaa aina tilaisuuden tullen, mut nyt vaan lyhyesti: Pyykissä, langoissa ja valmiissa neuleissa käytän huuhteluaineen sijasta etikkaa. Pehmentää, poistaa pesuaineen hajut, sähköisyyden, voi käyttää lycraa sisältäville kankaille jne. Hiuksiinkin on nyt meillä kokeiltu ja kyllä se päävilloihinkin tekee paremman jäljen kuin hoitoaineet. Tiskikoneessa huuhtelukirkasteen sijaan etikkaa. Tiskipöydällä suihkupullo pöytien pyyhkimiseen yms. jossa on etikkaa, astianpesuainetta ja vettä. Etikan lisäksi toinen ihmeaine on ruokasooda, jolla esim. kissan kuivuneenkin oksennuksen saa pois huonekaluista, matoista jne. Näistä vois kirjoittaa ja kehua vaikka kuinka...

    VastaaPoista
  8. Voi noita kissoja, keksiessään saavat aikaan vaikka mitä!
    Arpavoittosi on melkein "kadehdittava" ;-D

    VastaaPoista
  9. Voi katti minkä teit. Emännän suuri työ valui Kankkulan kaivoon. Mitälie kisu meinannut kun teki tihutyötään? "emäntä vaan noita apinoitaan värkkäilee, katotaampa mitä se tästä sanoo, miauuuuu.."

    Arpaonni osui taas just oikeaan kohteeseen!

    VastaaPoista
  10. Onnea arpajaisvoitostasi, upea palkinto.
    Ja voi miten niille apinoille kävi, meni monta työtuntia hukkaan, mutta eläimet on eläimiä!

    VastaaPoista
  11. O-ou, miten ikävä teko kisuilta. Meillä on Leevi-vauva alkanut osoittaa mieltään. Pissasi viime viikolla vuorotellen mun ja Isännän kenkiin, kun ei päässyt ulos isojen kissojen perässä. Tänään oli pisut ruokakupissa. Jos vain käsittäisi mitä noiden päässä liikkuu.
    Onnea arvonta voiton johdosta, jotain kivaakin siis - ja uusia lankoja...

    VastaaPoista
  12. Olet onnen tyttò! Oletkos lotonnut? Tànà lauantainahan voisit saada kunnon potin. Kissat ovat kissoja. Tympiihàn niitàkin, kun ei saa lekottelurauhaa. Muuten, haluan sen sinun minttuhyytelòohjeesi, mikàli se ei ole salaisuus. Laitapa blogiisi tai spostiini, kiitos!

    VastaaPoista
  13. Miten sait ton joulu-laskurin tohon kuvan alle? Katsoin taustan koodia enkä oikein uskaltanut kokeilla laittaa sitä mihinkään kohtaan.

    VastaaPoista
  14. Harmi tuo hajuvahinko. Kissoilla on tapana osoittaa mieltaan meillakin mita kummallisimmista syista. Kenkia on mennyt roskiin muutama pari, laukkuja useampi. Tiettyihin nurkkiin ei kannata taalla jattaa mitaan, josta ei halua valttamatta luopua. Silti kissat on vaan niin rakkaita!

    Virkkaamasi elaimet ovat todella hellyyttavia!

    VastaaPoista
  15. Lueskelin aika pitkälti taaksepäin juttujasi. Kivasti kirjoitat ja paljon hauskoja eläimiä olet tehnyt. Tulenpa toistekin katsomaan.
    Jaksamista tavaroiden siirtelyn kanssa ja hyvää syksyä Sinulle.

    VastaaPoista
  16. Hei, kiitos vierailusta blogissani! Tulinpa kurkkaamaan, olen täällä ennenkin käynyt ihastelemassa käsitöitäsi. Nytpä sitten rohkaistuin kommentoimaan ;)
    Onnittelut voitosta, langat ovat kauniita.
    Ihana tuo Anni-apinakin! Harmi kun semmosen kepposen kissa teki. Kissojen kanssa on joskus ihmeissään, meillä on kolme ja eräskin kerta oli mielenosoituksena isännälle tehty oikein "läjä" tarkasti isännän puolelle sänkyyn ;)
    Hyvää jatkoa sinulle ja tsemppiä muuttoruljanssin keskelle!

    VastaaPoista
  17. Hei!
    Olen tässä välillä jo "katsastanut" että paketti tuli perille mutta meinannut se kiire vaivata etten muka ehtinyt vastata mutta nyt jos =)
    Ihana kuulla että paketti oli mieleen ja ehdottomasti: Langat on tarkoitettu neulottaviksi/työstettäviksi! Tosin eihän ne ole kerät valita jos pääsevät hypisteltäviksi, pääasia että tuottavat iloa =)
    VOi noita katteja!
    Mukavaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista