torstai 4. helmikuuta 2010

Amigurumi-kirjoja

Törmäsin netissä edullisiin Amigurumi-kirjoihin ja enhän minä itselleni voinut mitään, ne oli pakko saada. Tämä oli aivan ihana opus.
Nämä lampaat ovat tästä kirjasta. Eivätkö ole tosi söpöjä ? Malleja on monenlaisia ja mikä parasta.......

...ohjeet on kirjoitetun lisäksi tämmöisillä hassuilla merkeillä. Meikäläinenkin huono englannin taitaja ymmärsi ohjeet vähän aikaa niitä tutkailtuaan. Tätä kirjaa voin suositella myös kielitaidottomille. Vaikken ikinä siitä mitään tekisi, niin kuvia on ihana katsella ja suunnitella , mikä seuraavaksi :)



Toinen kirjakin oli antoisa. Erilaisia malleja ei ehkä yhtä paljon ja turhan monta elintarvikkeen ohjetta. Kyllä minä ainakin otan porkkanan mieluummin syötävässä muodossa kuin virkattuna villalangasta :) Miinuksena, ohjeet on vain kirjoitetussa muodossa englanniksi. Tuottaa minulle ainakin vaikeuksia. Saa tästäkin kirjasta kuitenkin mukavasti vinkkejä omiin näpräyksiin. Parasta antia ehkä nämä kansikuvassakin olevat pitkäjalkaiset olennot.
----
Ja sitten hinta........ postikuluineen yhteensä suunnilleen saman verran, kuin yksi vastaava suomenkielinen kirja (jääköön nimi mainitsematta).
Tällä kertaa en tosiaankaan pettynyt tilaukseeni :)
----
Huomasin samalla, etten osaa kytkeä skanneria käyttöön, joten jouduin ottamaan valokuvia :(

11 kommenttia:

 1. Ihania; tuo lammas on kyllä ihan paras:)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia kirjoja. Näitä on varmaan tosi kiva katsella ja ehkä tehdäkin jotain.

  VastaaPoista
 3. Voitko vinkata, mistä kirjat tilasit?

  VastaaPoista
 4. No nyt menee kyllä pahasti mainostamisen puolelle, mutta liike on suomalainen www.adlibris.com. Tulivat kolmessa päivässä, ei siis valittamista toimituksessakaan :)

  VastaaPoista
 5. Kyllähän se on jo huomattu, ettet sä mitään ohjeita tarvii kun päätät jotain tehdä, joten samantekevää vaikka kirja olisi japaniksi!

  Kiitti kirjakauppavinkistä. Tulen sitten myöhemmin moittimaan jos teen konkurssin kun olen kirja-addikti!

  VastaaPoista
 6. Mukavan näköisiä kirjoja. Jään innolla odottelemaan, mitä kivaa niistä virkkailet.

  VastaaPoista
 7. Onpa ihania. Aina noita ihastelen, yhtään amigurumia en ole viel kokeillut.
  Mulla ois haaste sinulle blogissani. :)
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 8. Kivan näköisiä kirjoja ;) Siihen sukkienkutomisuutiseen vielä. Kyllä se on valitettavasti niin, että opettajasta riippuu mitä käsityötunneilla tehdään. Surku ;( Itse saan työskennellä pienellä koululla ja saan vaikuttaa paljonkin käsityötuntiensuunnitteluun. Meillä koulussa 3-luokkalaiset neitit ovat tehneet tossuja itsellen, kun itse niitä toivoivoivat - pojat tekevät pannulappuja.

  VastaaPoista
 9. Voi miten suloisia lampaita. Tytär juuri muutama päivä sitten kehui noita japanilaisia kirjoja. Kuinka niissä on niin selkeät kuvat että niistä on helppo ymmärtää vaikkei kieltä osaisikaan.

  VastaaPoista
 10. Tilasin tuon kirjan ja yritin tehdä lammasta mutta osien kiinnittäminen (Pää ja etuosa-vartalo) ei oikeien luonnistu Onko joku tehnyt sen lampaan?

  VastaaPoista
 11. Tämäb tapaisia kirjoja on suomalaisessa kirjakaupassa ja ne on ihan suomenkielisii. Japanilaisia amugurumi kirjoja siis. ite olen toivonnu joululahjaksi :)

  VastaaPoista