lauantai 30. tammikuuta 2010

Kirppistelyä


Kyllä nuo lumiset koivut ovat niin kauniita, että minunkin täytyy laittaa edes yksi kuva. Kuin pitsiä. Ihan vain omilta rappusilta nappasin tämän kuvan kun pakkasta oli -28.
Aamuisin , kun polkupyörällä vastatuuleen huruttelen töihin, ei paljon puita tule ihailtua. Tällä viikolla olinkin monta päivää töissä ja toivoin kovasti sään lauhtumista.
Olikin mukavia työpäiviä. Lahjoituksena tuli jonkun vanhan mummon kuolinpesä ja minä sain itsekseni hinnoitella tavaroita. Toinen toistaan ihanampia vanhoja astioita ja koriste-esineitä sun muuta. Minä olisin halunnut ostaa ne kaikki, mutta onneksi tuli katsottua televisiosta 4-D ohjelma hamstraajista. Minä tunnistin itseni hamstraajaksi ja yritän nyt hillitä vähän keräilyvimmaani :)


Aina ei kuitenkaan voi houkutusta vastustaa. Tänään tuli myyntiin tämä kasa vanhoja keittiövälineitä. Keskimmäinen pieni liemikauha täyttä hopeaa. Kaikki samassa nipussa hintaan 2€. Ette kyllä arvaa, kuka ne nyt omistaa :) Täytyyhän itseänsä joskus vähän hemmotella lahjoilla.

9 kommenttia:

 1. Katsoin saman ohjelman ihan itseni opetusmielessä :)). Viikonloppuja.

  VastaaPoista
 2. Tottakai on lahjottava!:)

  Hyvää lauantaipäivää!

  VastaaPoista
 3. Tarpeellisia tavaroitahan ostit ja tosi halvalla.Valtterista kyllä joskus löytää halpoja.
  Katsoin myös ohjelman ja olin kyllä ymmällä.
  Sairaitahan nuo ihmiset kyllä oli!

  Hyvää päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kaikki tarpeellista ja vielä täyttä hopeaa kahdella eurolla!

  VastaaPoista
 5. Sinulla on ollut ainakin yhtä hyvä tuuri tuon hopeakauhan kanssa, kuin minulla oli kameralaukun kanssa, johon olen super tyytyväinen.
  Hamsteripopulaatioon tahdon kuulua minäkin. Ei sai ostaa, mutta kun halvalla saa ;)

  VastaaPoista
 6. No voihan hitsit mikä löytö! Työkaverinikin oli juuri löytänyt roskiksesta digiboksin ja vielä laatikossaan. Vei liikkeeseen ja laite oli Topfieldin tallentava boksi ja täysin kunnossa! Epäili varastetuksi, mutta ei saanut sitä selvitettyä.
  Onneksi meitä hamstereita on!

  VastaaPoista