lauantai 7. marraskuuta 2009

Apua, minä en kestä enää

Tämä tässä , on kusipukki-Maija, ja minä en kohta jaksa enää. Maija on tosi herttainen sylikissa ja tahtoo nukkua minun vieressäni. Nyt kumminkin, säännönmukaisesti ,kaksi kertaa viikossa herään siihen, että Maija on pissannut minun oikean jalkani päälle, ja aina oikea jalka. Juuri ja juuri saan edelliset petivaatteet pesun jälkeen kuivaksi, kun taas on pissat sängyssä. Aina aamuyöstä, kun nukun sikeimmin. Jos jollakin on hyvä keino, millä tämän saa loppumaan, niin kiitollisena neuvot vastaan otetaan. Huom. "niskat nurin" ei ole varteen otettava keino.
....
Käsitöitäkin on tehty hurjana , mutta eihän niistä nyt voi mitään kertoa, kun ovat menossa pukinkonttiin. Osa lahjoista kerätään kirpputoreilta, joten lahjasäkki ei käy meillä kohtuuttoman kalliiksi. Minulla kun on pakonomainen tarve saada antaa lahjoja kaikille, vaikka rahaa ei olisikaan. Mukavahan niitä kyllä on saadakkin, tämä vaan huomautuksena joulupukille. Minä olen ollut äärettömän kiltti, ainakin jos olen muistanut :).
.....
Lähdenkin tästä laittamaan taas täkkiä pesukoneeseen. Onneksi on pesukone, ettei tarvitse käsin pestä.

10 kommenttia:

 1. Voi sua! Ja voi Maijaa! Neuvoja en kyllä osaa antaa - elän vaan myötä...
  Sissi-kissani pissaili mun sänkyyn kun vieraisille tuli poikaystävä, jota se inhosi... Eipä ollut kovin pitkäaikainen suhde se:-) Kyllä sitä Maijaakin joku asia nyt taitaa risoa.

  VastaaPoista
 2. Voi Maija Maija!!! Mitä sinun kanssasi oikein tehtäisiin. Hassua, että on aina sama merkattava jalka. Kokeile vaikka sivellä jalkoihin sitruunaa jos vaikka se auttaisi. Olen kuullut etteivät kissat tykkää sitruunan tuoksusta.
  Eläinlääkäri sanoi, että merkkaaminen on kissalle luontaista, mutta kun kissan pitäisi elää ihmisten kanssa niin eipä siitä hommasta taida tulla mitään.

  VastaaPoista
 3. Voi Maija, Maija, mitä teet!
  Jonkinlainen mielenilmaushan tuo on varmaankin... Jos saat selville, mikä on erilailla silloin kun noin käy... Se on tää näiden kissapersoonallisuuksien ja persoonallisten kissojen kanssa elämä joskus vaikiaa.
  Viikonloppua ja mielellään ilman kusta sukassa, eikun siis sängyssä!

  VastaaPoista
 4. Meillä Tirrillä oli tuo sama ongelma ja se merkkasi aina kun Nanni tuli sänkyyn. Nukuin muutaman yön melkein silmät auki ja kun huomasin, että Tirri yritti pissata, otin sen ja laitoin hiekkalaatikolle, pengoin hiekkaa ja panin pisss. Merkkaus jäi pois, mutta sitten se alkoi ajaa Nannia pois sängystä, mutta ei pissinyt enään.
  Voisiko Maijan pitää pois makkarista yöllä, ellei muu auta. Älä ensimmäisenä nitistä, on niin nätti.

  VastaaPoista
 5. Hyviä neuvoja tuli jo. Kokeilen ensin tuota sitruunaa. Sängystä ei voi poiskaan pitää, kun on niin pieni asunto. Maija tahtoisi koko ajan silittelyä ja rapsutusta. Pissaa varmaan sen takia, kun uskallan röyhkeästi nukkuakkin välillä, enkä huomio sitä :) Jospa se vielä oppisi tavoille.

  VastaaPoista
 6. Käytöshäiriö. Omalle kissalle tuli hiukan vastaavaa. Eläinlääkäri kirjoitti clomicalm(?)-reseptin ja ei-toivottu käytös loppui siihen. Juu, lääke on virallisesti koirille...

  VastaaPoista
 7. Voihan Maija sentään. Toivottavasti saat apua tuohon. Elukoitten kanssa on välillä hermot mennä,meilläkin toisen koiran kanssa. Mutta ovathan ne silti niin ihania, kaikesta huolimatta.

  VastaaPoista
 8. Mikä oli eka tilanne jolloin Maija teki näin? Ja oletkos saanut pissanhajun pois myös patjasta? Kissan nenään se voi haista sieltä vielä. Sitten onko sinulla tarpeeksi pottia, jotkut arvelevat että pitäisi olla potta/kissa (meillä on kahdella kollilla yksi yhteinen ja hyvin riittää)? Tai oletkos vaihtanut kissanhiekkaa lähiaikoina? Ja jostain olen lukenut että pissaaminen ei-toivottuun paikkaa voi merkitä tulehdusta. Serkkuni kissa Santra pissasi sänkyyn ja sillä todettiinkin krooninen virtsatietulehdus. Tässä muutama arvailu. Jospa niistä olis hyötyä.

  VastaaPoista
 9. En tiedä, onko tästä apua, mutta etikkaakin voisi kokeilla. Meidän koiralle se auttoi epätoivottuun pureskeluun.

  VastaaPoista
 10. Meillä pojan kissa alkoi pissaileen heidän sänkyyn. On kaksi vuotias leikattu tyttökissa.
  Kehotin varmuuden vuoksi käymään eläinlääkärillä ja ainakin tässä tapauksessa oli oikea teko, sillä kissalla oli paha virtsatietulehdus, ja mitä kaikkea, sai antibioottia piikkinä ja kipulääkettä ja lääkkeitä kotiin.

  VastaaPoista