keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Tontulla kiire

Niin on tontulla jo kiire, että tossutkin on unohtuneet pusikkoon. Lankana näissä on Tallinnan liukuvärjätty hahtuvalanka ja 60:ssä huopuivat liikaa. Piti tulla naistentossut, mutta tulikin tukevat lastentossut. Eipä hätää, lankaa on vielä vaikka kuinka paljon .
Pikku-Liisa on kova Hello Kitty-fani, niinpä taitaa pukki laittaa nämä konttiinsa Liisalle menemään. Vielä pitäisi tällä viikolla ehtiä isommallekkin tytölle sukat kutomaan ja sitten syöksytäänkin lapasten kimppuun. Sukkasato loppuu ja Lapaskuu alkaa. Kaikkeen sitä tuleekin lähdettyä mukaan. Sitten ihan paniikissa neuloo jotain tiettyä ja muut työt jää tekemättä. Tytär sanoikin , että minä olen "sukkapuikkoriippuvainen"

Pikkukisuille kuuluu ihan hyvää. Tässä tämmöinen harvinainen hellä rauhallinen hetki. Viljarille tuli kaulaan iso verta ja mätää puskeva läntti, josta lähti kaikki karvatkin. Jatkuvasti raapi sitä, niin ettei se päässyt edes paranemaan. Apteekista neuvoivat laittamaan Betadinea ja nyt on kaula ruvennut paranemaan . En tiedä mistä haava tuli, nokkasiko harakka , vai olisiko ollut allergiaa. Viljari rakasti syödä mansikkajugurttia, mutta nyt minä pistelen jugurtit omiin suihini

8 kommenttia:

 1. Oletpa tehnyt kivat Hello Kitty sukat. Huovutetut tossut ovat kivan väriset. Täällä päin pitäisi alkaa tehda jotain ,kun tuo joulu lähestyy. Suunnitelmia on paljon, Toteuttamaan pitäisi alkaa. Kissat ovat niin suloisen näköisiä kuvassa.

  VastaaPoista
 2. Kysyit tuosta liivistä. Tein sen Nannille, kun hänen leikkaushaavansa ratkesi ja suolet tuli ulos ja jouduttiin ompelemaan uudestaan. Kaulurilla en kiusaa kissojani, ne ovat hulluin keksintö, mikä voi olla.
  Leikkasin vähän joustavasta kankaasta vähän sydämenmuotoisen palan ja siihen jaloille reijät. Rinnan kohdalta ompelin supistuksen, että kaula-aukosta tuli tukeva, eikä kissa vedä sitä läpi. Selkään tuli vetoketju, on helppo pukea ja riisua. Ei haittaa tarpeidentekoa, mutta suojaa haavan.

  VastaaPoista
 3. Hienot tossut; joku lapsonen on varmaan niistä mielissään:) Kittyt, vau!

  VastaaPoista
 4. Onpas ne sööttejä: tossut, sukat sekä kisut :)

  VastaaPoista
 5. Kaunnita käsitöitä:) nuo sukat on aivan ihanat! Kissat sitten osaa olla hellyyttäviä sille päälle sattuessaan.

  VastaaPoista
 6. Söpöt Kittyt ja Kisut!
  Mainio riippuvuus. Mulla taitaa olla sama vaiva kun täällä vaan kudon sukkaa ja luen sun blogia vaikka pitäisi lähteä töihin... Melkein ilmoittuauduin lapaskuuhun mutta päätin jättää väliin kun sukkasato on vienyt kaikki mehut ja monta kivaa työtä on odottamassa...

  VastaaPoista
 7. No voi sun kissat, kummatkin ihania!
  Leppäkertut valmiina täällä odottelevat kuvausta, kiitokset vaan ideasta/mallista, tein niistä "oman" näköiseni. Tai siis, ei ne mitkään mammuttileppäkertut ole.

  VastaaPoista
 8. Kivat nuo Kitty-sukat! Vieläköhän tuollaiset ehtisi tikutella tämän kuun aikana ennen lapastelun alkua?! Saa nähdä! ;)

  VastaaPoista