torstai 8. lokakuuta 2009

Lapsosille sukkia

Sukkasatoon piti taas saada sukkia, joten tässä kolmet lastensukat jämälangoista. Keskimmäiset kissasukat ei oikein onnistuneet niin kuin olin ajatellut, mutta jospa seuraavista sitten tulee paremmat. Uusia ideoita kyllä on enemmän kuin kerkiän tekemään. Jotenkin nuo päivät vaan hurahtaa ohi huomaamatta.
Kirpparilla minä olen ollut oikein asiakkaitten hemmottelun kohteena. Joka päivä on joku tuonut jotakin. Tänäänkin sain eräältä mieheltä suuren kassillisen valmiiksi siivottuja vahveroita. Olen myös saanut m.m. pari kassillista omenoita, pussillisen muikkuja, kanttarelleja ja lampaankääpä-sieniä. Tuntuu tosi mukavalta saada tämmöisiä lahjoja. Minulla on tosi herttaisia asiakkaita.
Eetukin on taas vähän piristynyt. Huomasin että se on kyllä lihonut aika lailla, joten nyt on pullansyöntilakko . Yritän kovettaa luontoni tuon kerjäävän katseen edessä ja syön pullat ihan itse.

6 kommenttia:

 1. Onpa hauskat nuo kissasukat, varmaan mieluiset saajalleen. Asiakkaat haluavat kiittää kun tuntevat käyntinsä olevan tervetulleita. Hyviä lahjoja olet saanutkin. Eikö ole kurjaa, kun kahvinsakin saa juoda syyllisyyttä tuntien, kaksi anovaa silmää näkyy aina pöydänreunan yli. Ami on keliaakikko, joten sille ei voi pullaa antaa, mutta makupalan joutuu aina varaamaan pöydänreunalle.

  VastaaPoista
 2. Meillä myös kerjääminen on jokapäiväistä. Mies yleensä heltyy minua ja tytärtä helpommin. Se on vaan huonompi juttu, koska lääkäri käski hauvelia laihduttamaan.

  VastaaPoista
 3. Hauskat kissasukat!
  Mulla on päässä pyörinny keväällä näkemäni neulotut kissasukat, niissä oli kissan naamaa sääressä, korvia, hauskasti raitaa ja kaikkea. Katselin niitä silloin ja mietin, että muistan varmasti syksyllä millaiset oli, vaan eipä enää kuvaa silmissä näy...

  VastaaPoista
 4. Minusta nuo kissasukatkin on oikein onnistuneet,en näe niissä mitään vikaa. Päinvastoin ne ovat hauskat. Joo, nuo koiruuret osaavat kyllä katseella syyllistää. Vaikka ois just saanut ruokakupillisen ruokaa,niin katsoo vain sen näköisenä kuin,ei olisi ikinä saanut mitään:D

  VastaaPoista
 5. Niin on kivat nuo kissasukat :) Kivoja lahjojakin olet saanut, mukavia asiakkaita :)

  VastaaPoista
 6. Minusta noit kisusukat on täydelliset! Mitähän saankaan nähdä seuraavalla kerralla. Sullakin on ihania ihmisiä asiakkaana. Kiva!
  Mullä on välillä huono omatunto kun lounas kannetaan puotiin tai kukkia tai jotain muuta mukavaa. Ihmiset on sit ihania!

  VastaaPoista