perjantai 30. lokakuuta 2009

Halloweenia


Meillä Halloweenit jää vielä juhlimatta, mutta pikku-pirun tein kumminkin. Malli katsottu omasta pärstästä. Ei tullut tarpeeksi kamala, kun Maija ihastui siihen heti. Tai ehkä se tajusi , että tuossa on jotain tuttua.
-------
Töihin pitäisi lähteä tästä penkomaan rätei ja lumpui. Joskus suututtaa, kun ihmiset tuo välillä niin kamalan huonoa ja likaista tavaraa kirpputorille lahjoituksena. Luulevat kai , että "kyllä köyhille kelpaa mikä vain". Me sitten kannetaan niitä roskiin, sillä kyllä kirppareillakin jonkinlainen taso yritetään pitää. Meillä ainakin on tosi hyvä ja siisti kirpputori. Radiosta kuulin eilen, että Helsingissä kirpparit on niin suosittuja, että yhdelle on jo sisäänpääsymaksu. En ihmettele, sillä kyllähän kirpparilla kiertely on hupia. Siispä kirppareita kiertelemään. Sieltä voi löytää tosi aarteita vaikka joululahjoiksi..

5 kommenttia:

 1. Olen hirveän huono kirpparilla kiertelijä. Ehkä se johtuu siitä, etten muutenkaan tykkä shoppailla. Menen aina etsimään tiettyä tavaraa ja harvoin ostan mitään muuta. Ainoastaan lankakauppa on poikkeus;)

  VastaaPoista
 2. Minä käyn satunnaisesti kirpparilla ja teen välillä ihan hyviä löytöjä:)

  Hauska pikku-ukko!

  VastaaPoista
 3. Kirppareilla kierrän säännöllisesti ja teen löytöjä joka kerta. Hirvittää vaan joiden hintapolitiikka ja tavaroiden likaisuus, kuten sanoit myös. Ihmettelen tätä myös, onko se välinpitämättömyyttä vai toisten aliarvioimista vai mitä. Loistavaa, että tavarat kiertää.

  VastaaPoista
 4. Kyllä Maija hyvänpäälle ymmärtää. Minulla on siisti kirppari vieressä, käyn siellä harvantaajaa kurkkimassa, oisiko mitään ostettavaa. Aina välillä on.

  VastaaPoista
 5. Aika hurjan omakuvan olet tehnyt:-) Hauska juttu kertakaikkiaan.
  Mä olen tosi surkea kirpparikävijä. Pitäisi varmaan harjoitella kun osaan aina kadehtia muita, jotka tekee siellä hienoja löytöjä...

  VastaaPoista