sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Eipä mitään ihmeempää

Mukamas niin kiire viikko, vaikkei mitään ihmeempiä ole tapahtunut.

Eetu-parka vaan on yhtäkkiä vanhentunut kovasti. Enimmäkseen vain nukkuu ja kuorsaa. Yhtenä aamuna pyysi pihalle normaalia aikaisemmin, eikä pystynyt pidättelemään, vaan osa pissasta lurahti lattialle. Reppana kävi sen päälle makaamaan, kun nolotti niin kovasti. Eipä ole tuommoista tapahtunut kuin pienenä pentuna, mutta taitaa 9 vuoden ikä ruveta jo vaikuttamaan. Ei sitä piikille kumminkaan viedä, ennenkuin näyttää, että kärsii jotenkin.
Kissanpojat ovat kasvaneet kovasti ja näyttävät kohta aikuisilta. Käytös on kumminkin vielä melkoista riehumista, mutta verhot on saaneet olla rauhassa nykyään ja se jo helpottaa paljon
Pojantytär Liisa oli viikonlopun hoitamassa mummon elukoita ja nyt kaikki makoilevat niin onnellisina, mutta väsyneinä.

6 kommenttia:

 1. Voi Eetu ressukkaa. Ikä alkaa jo painamaan. Eikö 9 vuotta ole koiralle paljon?
  Meidän Petteri-kissa on 15 vuotta ja minusta hän on vanhentunut yhtäkkiä tosi paljon. Leuan ympärys on ollut harmaa, mutta nyt on mennut aivan valkoiseksi. Uni maistuu niin ettei aina muista iltaruokaa kerjätä ajoissa kun niin nukuttaa kovasti.

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo kissat. Voiko sitä enempää olla, kuin katsoa elämästä nauttivia lemmikkejä.
  Eetu on meidän Amin kanssa samanikäinen. Amillakin alkaa tulla muutama harmaa partahaiven.

  VastaaPoista
 3. Voi Eetua! Kai se ikä alkaa meillä kaikilla jossain vaiheessa tehdä tepposiaan...
  Pennut näyttävät tosi pitkiltä ja hoikilta. Ja nukkuessaan kaikki "lapset" on niin suloisia:-) Meillä oli verhot ikkunassa tasan yhdeksän päivää ennenkuin ensimmäinen revittiin alas yhtenä aamuyönä. Nyt odottelen että kaksi muuta revitään myös ennenkuin ripustan ne takaisin. Mitä sitä ei tekisi kissaa huvittaakseen:-)

  VastaaPoista
 4. Voi Eetu-parkaa! meidän Sindikin makoilee paljon. Se täyttää tässä kuussa 10v. Kamala ajatellakaan,että sen päivät hupenee... Ihania kisulit!

  VastaaPoista
 5. Voi Eetu-reppanaa! Kisut ovat tosi suloisia:)

  VastaaPoista
 6. Ihania poikia ja varsinkin tuo Eetu-persoona. Vanhuushan se tulee meille kaikille, ikävä kyllä. Terveisiä Eetulle ja kisuleille lähettää Karkki ja Pulmukin.

  VastaaPoista