torstai 23. heinäkuuta 2009

Jalkopäässä

Tytär keksi keskellä kuuminta hellekautta, että hänellä ei ole villasukkia. Ei ole suutarin lapsilla kenkiä, eikä minun muksuilla sukkia. Pitihän ne sitten kutaista. Ihan perus malli, lankana tyttären itse valitsema uutuusväri Seitsemää veljestä. Luulis nyt tarkenevan kesähelteellä.

Kissapennutkin ovat huomanneet jalkahien vastustamattoman aromin. Töissä käyttämäni muovikengät saa kyytiä, kun pennut kilvan natustelee ja raapii niitä. Onneksi ovat tuommoiset parin euron kengät, ei pahemmin sureta, vaikka menisivätkin piloille. Kirpparilta saa kyllä uusia, parempia kenkiä tilalle jos tarvii.Välillä osataan olla niin kilttiä kissaa, nukutaan ja kehräillään vain. Ole näille sitten vihainen mistään. Tytär on alkanut kutsumaan tätä söpöläistä Wiljariksi, joka ei minusta sovi ollenkaan, mutta minun ääntäni ei nyt kuunnella. Kalle olisi sopinut paljon paremmin.
3 kommenttia:

 1. Tietenki pitää lapselle tehdä sukat, ettei jalkoja palella. ;)

  On nuo kissanpennut niin suloisen pieniä, kenkään mahtuvia. ;)

  VastaaPoista
 2. Siellä vain pennut kasvaa ja paikat muuttaa järjestystään, niin kuin meilläkin :)
  Ihana tuo punainen kaveri ja harmaa on aivan Neidon näköinen.

  Horsmapelto on kaunis, me ei vain osata arvostaa, kun sitä on niin paljon.
  Saman olen pannut merkille, ettei mustikkaan tarvitse itseään raahata tänäkään kesänä. Syödään sitten urakalla mustikkapiirakkaa, kun niitä vihdoin tulee... joskus ;)

  VastaaPoista
 3. Voikun ovat luttanoita nuo pennut :)

  VastaaPoista