tiistai 7. heinäkuuta 2009

Irmeli

Kaupassa oli kissat käyneet vähiin, niinpä tein taas pari lisää. Ihmettelen minä vaan niiden suosiota.Teen näitä jo neljättä kesää ja aina vaan menee niin paljon kuin kerkiää tekemään. Ei ne minusta ainakaan ole mitenkään erikoisia, mutta hyvä kun menevät. Myyjä sanoi, että myyn liian halvalla, mutta jos hintaa nostaa, niin kaappiinhan ne jäävät lojumaan.

Eilen tavattiin illalla Irmeli. Irmeli lähti meiltä viime jouluna kahden kuukauden ikäisenä. Kyllä oli kasvanut isoksi ja kauniiksi. Oikea "hunaja-pupu". Huvitti seurata miten Irmeli oli laittanut isäntänsä pienen tassunsa alle. Siinä huushollissa kaikki tehdään Irmelin ehdoilla. Pekka-pappa höpötteli koko ajan Irmelille, Irmeli määrää nukkumaanmeno-ajan ja ruokaillessa Irmeli saa ensin parhaat palat. Kaikki tehdään miten vain Irmelille parhaiten sopii. Siinä on pari joka tuottaa toinen toisilleen paljon onnea ja iloa. Yksinäisellä vanhalla miehellä on paljon iloa kissastaan. Naapurin mummot ovat kuulemma kateellisia siellä Tampereella, missä he asuvat.

Meillä pitäisi vielä Maijalle löytää yhtä hyvä paikka, mutta eiköhän se järjesty ennen syksyä, toivotaan.


4 kommenttia:

 1. Kyllä Irmeli on saanut hyvän kodin. Se on sitten oikein hienostoneiti,kun kaikki sen ehdoilla :D Maijakin on kasvanut isomman kisun näköiseksi. Minä puolestani en yhtään ihmettele ,jos sun kissat menee kaupan. Nehän ovat aivan ihastuttavia,siis nuo virkatutkin!

  VastaaPoista
 2. Ei ole ihme, että nuo kissat menee kaupaksi kun ne on niin suloisia!
  Irmeli on näköjään päässyt oikein pomoksi taloon. Hyvä hyvä! Niinhän se pitää mennäkkin. :)

  VastaaPoista
 3. Valitettavasti en nyt ota Maijaa meille. Päätin että Pörrö saa viettää rauhassa eläkepäiviään. Se stressaisi liikaa pennun vilkasta menoa. Toivon että löydät hyvän kodin Maijalle.
  Virkatut kissat ovat ihania. Taidan tilata ensi talvena yhden, mikäli en itse saa aikaseksi tehdä.

  VastaaPoista
 4. Tulin vastavierailulle blogiisi. Kivoja käsitöitä olet tehnyt. Nuo kissat ovat suloisia, sekä virkatut että elävät

  VastaaPoista