perjantai 20. helmikuuta 2009

Taide-pläjäys


Nyt toista vuotta käytyäni Kansalaisopiston taidekurssia, alkaa tauluja kertyä liian kanssa. Toin viimeiset tekeleeni kotia, tässäpä niitä.


"Turkkilaisella torilla"Eräs mummeli katsoi taulua tekovaiheessa ja sanoi:"Siinäpä tulee komeeta räsymattoa". Just niin. Tyttären kommentti:"Mitä sää noita gigoloita oot maalannu". Kiitos vaan heille kovasti kommenteista.
"Sisilian Kesä"Tästä minä pidä itse. Tämmöinen muistikuva minulla on Sisiliasta; kuuma ja iloinen. Käytin tässä itselleni uutta teniikkaa, melkein kokonaan tehty lastalla. Opettaja kehui sommitelmaa, ai kun olin tyytyväinen. Muut ovat katsoneet huuli pyöreänä, eivätkä ole uskaltaneet sanoa mitään.

"Kissanpennut"


Enpä oikein tykkää tästä. Vähän hutasemalla tehty. Ai miten niin vähän?Kukkataulu siskolle, annoin jo jouluna. Rehellistä arviota en ole saanut, kehui tietenkin, kun ei kehdannut muutakaan. Itse en välitä kukkatauluista, mutta pitihän sekin kokeilla.

Rehellisiä kommentteja saa kirjoitella. En pahastu, vaan otan opikseni. Olen vielä niin aloittelija, että neuvoja ja kommentteja kaivataan.

4 kommenttia:

 1. No IHAN OIKEESTI tykkään tuosta pirtsakasta kukkataulusta! Se toi valoa mun synkähköön olkkariin täällä metsän keskellä!

  VastaaPoista
 2. Meiänki mami tykkää tosta kukkataulusta ja meillä on seinilläkin monta kukkataulua ja vaan pari vaatimatonta kissataulua ja se on aika järkyttävää :o

  VastaaPoista
 3. Onpa tosi hyviä töitä, en tajunnutkaan, että olet noin hyvä maalaamaan;) Noi kehtaa kaikki laittaa seinälle.
  Pirjo

  VastaaPoista
 4. Kävinpä tässä sun taidenäyttelyssäs. Tykkään tosi paljon tuosta Sisilian kesästä. Mitkä värit!

  Sitten se masentunut mummo on IHANA!

  VastaaPoista