tiistai 3. helmikuuta 2009

Hyvä päiväTänään olikin pitkästä aikaa oikein hyvä päivä. Heti aamusta sain tiedon Rasalta, että olen voittanut hänen arpajaisissaan. Tosi mukavaa, välillä tulee postilaatikkoon muutakin kuin laskuja ja mainoksia. Odotan oikein innolla ja kiitän Rasaa jo ennakkoon. Kävin vähän tutkailemassa hänen blogiaan, hänellä on tosi kaunis punainen kissa. Kannattaa käydä kurkkaamassa.


Postikin oli tänään suotuisa. Laskujen sijaan sainkin viimevuoden vesilaskusta melkein 100€ palautusta. Sillekin rahalle kyllä reikä löytyy meidän perheessä. Tyttärellä on ensi viikolla "Vanhojen tanssit" koululla. Niihin tuntuu uppoavan rahaa niin paljon, kuin vain on antaa. Onhan ne tärkeät Prinsessatanssiaiset, joita on suunniteltu jo pari vuotta, joten koitan olla valittamatta.Iltapäivällä poikkesin kirpputorille ja löysin tosi edullisesti nämä kolme puista norsua. Tytär kerää norsuja, minä puisia kameleita. Norsuja on huomattavasti helpompi löytää, meillä niitä on jo liikaakin. Silti tulee aina ostettua, kun sopiva osuu kohdalle.


Muokkasin vielä itsestäni näin hienon kuvan . Lupasin mennä tämän näköisenä tyttären tanssiaisiin. En kuulemma kelpaa seuraksi. Täytynee ruveta miettimään jotain muuta päälle pantavaa.

1 kommentti:

  1. Sulla on kyllä niiiiin ihania kissakuvia, että oksat pois.

    VastaaPoista